Pages

.:: Menyusuri Sebuah Kehidupan~ ::.

↑ Dapatkan informasi helangsenja dengan menekan RSS ini

Save Palestin
Photobucket
..:: Berbahagialah orang yang dapat menjadi tuan untuk dirinya, menjadi pemandu untuk nafsunya dan menjadi kapten untuk bahtera hidupnya-Saidina Ali- ::..

Followers

Monday, August 17, 2009

Lamanya tak update blog

Assalamualaikum w.b.t,

Kesekian kalinya saya masih lagi untuk terus berblog. Hampir 2 bulan blog ini tak ter"update". Itulah dugaan bila mempunyai blog. Kadang-kadang dalam seminggu berbagai-bagai tajuk untuk setiap entry, dan kadang-kadang ia menduga untuk sunyi sepi tanpa ada berita.

"Bang, bila nak update blog? Saya tengok dah lama sangat dah tak update. Kalau free nanti, update la blog yer"
"InsyaAllah, kalau ada masa, abang update. InsyaAllah.. :) "

Petang tu semacam ada rasa bersemangat untuk meng"update" blog. Luahan seorang senior saya telah memberikan saya kesungguhan untuk tidak membiarkan blog saya sepi tanpa ada berita. Walaupun blog saya ini lebih sekadar coretan peribadi, namun, diam-diam ada peminat misteri yang bertandang. Huh! Makin la aku segan. :)

Yang penting, bukan kekerapan untuk kita sentiasa mengeluarkan entry, tetapi banyak mana manfaat yang kita boleh bagi pada pembaca. InsyaALLAH, saya mesti sentiasa berinformasi. Jom sama-sama berdakwah melalui blog.

"Setiap mata yang tertutup belum bererti ia tidur. Setiap mata terbuka belum bererti ia melihat"
||helangsenja@yahoo.com||

2 comments:

Saif Shah =) said...

salam... riduan, pekaba?

salam ramdhan al-mubarak... salam tarbiyyah diri dalam bulan tarbiyyah ini.. insyaAllah...

salam ziarah dr poland... jemput ke cni (^_^)

helangsenja said...

wslm..alhmdulillah..ana sihat jer..bila plak balik yer..nati kita jmpa lagi no..hehe :)